Uz pomoc Google AdSense programa, pred nekih tjedan dana uspio sam nakon velikog truda i muke, zaraditi svoj prvi cek od 100$.

Ako ne znate sto je Google AdSense, procitajte u mojim prijasnjim postovima: Seo tajne i Google AdSense .

To mi je vjerojatno najteze zaradjenih 100$ u zivotu. Trebalo je jako puno truda, muke i vremena da bi to postigao.

Cek dolazi preko Western Union kompanije, sto je novi nacin isplate koji je Google uveo nedavno. Prije ste dobivali obican cek, pa bi isli na banku i tamo bi vam banka uzela proviziju. Kod WU ceka toga nema, jer Google placa sve poreze i provizije, tako da vi dobivate cisti iznos.

Otidjete na banku, ispunite WU formular, unesete sve podatke (adresu, ime i prezime itd.), upisete broj transakcije i za desetak minuta imate novac u dzepu.

Sada samo moram nastaviti raditi i dalje, truditi se i opet potrositi puno vremena, pa ce bit i novaca.

Evo toliko za danas, samo sam vam htio reci da se moze zaraditi od web stranice, ma koliko to mozda bilo mizerno. Nije puno, ali covjeka veseli.

drmrgoodSve o SEO
Uz pomoc Google AdSense programa, pred nekih tjedan dana uspio sam nakon velikog truda i muke, zaraditi svoj prvi cek od 100$. Ako ne znate sto je Google AdSense, procitajte u mojim prijasnjim postovima: Seo tajne i Google AdSense . To mi je vjerojatno najteze zaradjenih 100$ u zivotu. Trebalo je...