Ne znam da li znate, ali brojac posjeta od bloger.hr, tj. statistike vaseg bloga, ne daje ni priblizno tocne informacije. Nece vam zabiljeziti otprilike 50% posjeta, tako da ono sto vidite pod statistike vaseg bloga, uopce nije tocno.

Ali srecom postoje besplatni brojaci koje vrlo jednostavno mozete staviti na vas blog. Primjer takvog brojaca mozete vidjeti na mom blogu, a nalazi se dolje desno, evo i slika da se lakse snadjete:

brojac posjeta

Kako ga staviti na svoj blog? Jednostavno, evo vam link za stranicu shinystat.com. Tamo se besplatno registrirate, popunite sve potrebno i odredite izgled svog brojaca. Nakon toga cete dobiti html kod za vas brojac. Odete na bloger.hr, pa na editiraj svoj blog, pa na html. Kliknete na “Kreiraj novu grupu html koda”, nazovite ju kako zelite, pa zatim na “Dodaj html kod” i takodjer nazovite to kako zelite. Zatim u novom prozoru koji se otvori kliknite gore lijevo na “Source” i tu pejstajte (zalijepite) hml kod vaseg brojaca. Kliknite na snimi i gotovi ste. Nakon toga mozete na “Editiraj svoj blog”  strelicama odrediti poziciju vaseg novog brojaca.

Eto to je sve, citamo se i dalje !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/brojacposjeta.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/brojacposjeta-150x82.jpgdrmrgoodTutorijali
Ne znam da li znate, ali brojac posjeta od bloger.hr, tj. statistike vaseg bloga, ne daje ni priblizno tocne informacije. Nece vam zabiljeziti otprilike 50% posjeta, tako da ono sto vidite pod statistike vaseg bloga, uopce nije tocno. Ali srecom postoje besplatni brojaci koje vrlo jednostavno mozete staviti na vas...