Ako ste citali moj post o torrentima, sigurno znate gdje i kako skinuti igru. Kad ju skinete, dobit cete ili jedan veliki file sa nastavkom .iso, ili gomilu malih .rar fileova. Ako ste dobili puno malih .rar fileova, morate ih raspakirat. To cete uciniti uz pomoc WinRAR-a, programa za arhive. Skinite ga i instalirajte. Nakon toga otidjite na prvi .rar file u nizu, kliknite desnim dugmetom misa i odaberite “extract here”. Raspakiravanje ce potrajati neko vrijeme, i na kraju cete dobiti .iso file. Kad ste to raspakirali, .rar fileove mozete obrisati da vam ne zauzimaju mjesto u PC-u.
Ali sto sad s .iso fileom? Ako dvokliknemo na njega, PC nam nudi dijalog “Open With”, i ne mozemo nista uciniti.
Potrebno je instalirati program za mountanje, koji ce nam omoguciti da se .iso file ponasa kao obicni DVD kojeg smo ubacili u DVD citac.
Ja koristim program Virtual Clone Drive, iz razloga sto svi drugi programi (Daemon Tools, Acohol 120% itd.) imaju problema sa radom u Windowsima 7, a osim toga, ovaj program je besplatan.
Link za skidanje : Virtual Clone Drive .
Kad ga skinete i instalirate, na vasem PC-u ce se pojaviti jos jedan DVD citac u My Computeru. To je virtualni DVD ROM kojega je instalirao gore navedeni program.

crackiranje igara

A u trayu cete dobiti ikonu u obliku CD-a, i uz pomoc nje se mounta DVD. Mountanje je postupak ubacivanja .iso filea u virtualni DVD ROM, tj. dogadja se isto kao kada obicni DVD ubacite u ladicu vaseg DVD ROM citaca na PC-u.
Kliknete desnim dugmetom na ikonu, pa strelicom odete na Drive I: , pa odaberete mount, i nakon toga odaberete vas .iso file.

mounting

Ako vam je ukljucen autorun, instalacija bi trebala krenuti sama. A ako nije, odete u MY Computer i dvokliknete na virtualni DVD ROM, pa na setup.exe, i krece instalacija igre.
Nakon sta se igra instalirala, ako ju probate pokrenut, javit ce vam da se u DVD citacu ne nalazi original igra, i nece se pokrenuti. Da bi mogli igrati igru, treba ju crackirati.
Kako crackirati igru?
Slijedi kratki tutorijal:
Pretpostavimo da je .iso file jos uvijek mountan u virtualnom DVD citacu. Odemo u My Computer, i desnim dugmetom kiknemo na mountani DVD, pa na explore. Otvorit ce se lista fileova i foldera koji se nalaze na DVD-u. Primijetit cete da je tu i folder pod nazivom Crack. Otvorite taj folder. Unutra se obicno nalazi file koji se zove isto kao i igra i ima nastavak .exe, i jedan readme file. Kliknite desnim dugmetom na .exe file, i odaberite Copy. Otidjite u C/Program Files u folder gdje se instalirala igra (npr. C/Program Files/Borderlands/Binaries) . Tamo mora biti fajl istoga naziva kao i onaj na kojem ste stisnuli Copy. Sada stisnite Paste, i Windowsi ce vas pitati da li ste sigurni da zelite “prepisati” (owerwrite) fajl. Stisnite Yes, i to je to, crackirali ste igru!

Zelim vam ugodno igranje!

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/mycomputer.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/mycomputer-150x150.jpgdrmrgoodTutorijali
Ako ste citali moj post o torrentima, sigurno znate gdje i kako skinuti igru. Kad ju skinete, dobit cete ili jedan veliki file sa nastavkom .iso, ili gomilu malih .rar fileova. Ako ste dobili puno malih .rar fileova, morate ih raspakirat. To cete uciniti uz pomoc WinRAR-a, programa za...