Pojavila se nova drustvena mreza, koja je slicna Facebooku, a sluzi za razmjenu poslovnih iskustava, nalazenje posla, trazenje adekvatne radne snage ako imate tvrtku, promociju vase tvrtke i vase djelatnosti itd. Moguce je osnivanje vlastitih grupa, izdrada profila kao na Facebooku u kojem upisujete vase znanje,vjestine,interese i hobbye, zatim razgovor i razmjena iskustava direktno sa managerima i direktorima tvrtki itd. Mogucnosti ima puno, zamislite recimo da je to kao MojPosao.net, samo sto ovdje mozete imati direktan kontakt sa vasim buducim poslodavcima ili sa vasim buducim zaposlenicima, i ne morate slati nikakve molbe ni zivotopise na e mail adrese, btw. takvi upiti u Lijepoj Nasoj obicno ostanu bez odgovora. Poseban dio mreze je magazin, u kojem je svakome omoguceno pisanje clanaka ili kopiranje clanka uz navodjenje izvora. Cak postoji mogucnost ocijenjivanja i recenzije tvrtki i fakulteta.

croatia bc

Croatia BC osnovao je Robert Franjkovic iz Bribira, koji u Njemackoj ima tvrtku Appon, s kojom je do sad izmedju ostalih radio i za Mercedes Benz, Volkswagen AG, nekoliko banaka, Lufthansu, Finanz IT itd.
Ova poslovna mreza namijenjena je prvenstveno za HR trziste, a kasnije je moguce prosirenje i na ostale zemlje regije, ako interes bude dovoljno velik.
Napravite profil i pogledajte i sami kako to funkcionira, ugodno cete se iznenaditi !
Pozdrav i do citanja !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/croatiabc.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/croatiabc-150x150.jpgdrmrgoodTutorijaliRazno
Pojavila se nova drustvena mreza, koja je slicna Facebooku, a sluzi za razmjenu poslovnih iskustava, nalazenje posla, trazenje adekvatne radne snage ako imate tvrtku, promociju vase tvrtke i vase djelatnosti itd. Moguce je osnivanje vlastitih grupa, izdrada profila kao na Facebooku u kojem upisujete vase znanje,vjestine,interese i hobbye, zatim...