Zasigurno su mnogi od vas čuli za novu opciju uspostave facebook video poziva.

Sigurno se pitate kako to izvesti, što vam sve treba za to, da li vaše računalo to može itd. Čitajte dalje jer odgovori se nalaze u ovom postu.

Kao prvo, osnovni preduvjet je da naravno imate web kameru na svom računalu, jer bi bez nje video poziv, naravno, bio besmislen. Drugo, ulogirajte se na Facebook. Ako želite sa nekom osobom uspostaviti video poziv, kliknite na gumb za zvanje u gornjem dijelu njegovog/njezinog profila, ili na vrhu chat prozora, kao što je to prikazano na slici ispod:

facebook video poziv

U određenim slučajevima Facebook će vas pitati za dopuštenje da na vaše računalo skine datoteku FacebookVideoCallSetup. Nakon što skinete tu datoteku, pokrenite ju i instalirajte Facebook video poziv na svoje računalo. Nakon toga video poziv uspostavite na gore opisani način.

P. S. Za Facebook video poziv ne treba vam nikakav super novi kompjuter niti zadnja riječ tehnike, raditi će na 99 % današnjih računala.

Eto to bi bilo sve za danas, čitamo se i dalje !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/04/facebook-video-poziv.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/04/facebook-video-poziv-150x150.jpgdrmrgoodTutorijaliRazno
Zasigurno su mnogi od vas čuli za novu opciju uspostave facebook video poziva. Sigurno se pitate kako to izvesti, što vam sve treba za to, da li vaše računalo to može itd. Čitajte dalje jer odgovori se nalaze u ovom postu. Kao prvo, osnovni preduvjet je da naravno imate web kameru...