Kao sto ste vec mogli procitati u postu Freelancer – što (ili tko) je to? i takodjer u postu Freelancer – prva zarada, u zadnje vrijeme sam poceo zaradjivati na ovaj nacin.

Vrlo sam zadovoljan za sada, s obzirom da sam tek poceo sa ovim. Glavni je problem sto ce vas rijetko tko uzeti da mu nesto radite zbog nedostatka iskustva. Zato je na pocetku potrebno uzimati i one slabije placene poslove, kako bi stekli potrebno iskustvo, i takodjer bi trebali raditi po nizoj cijeni od ponudjene. Ja sam od cca 50 prijava za pojedine poslove, bio primljen na otprilike 10 poslova.Glavni trik je u tome da ako postoji recimo 30 ponuda, i prosjek ponude ostalih freelancera je recimo 33.33 $, vi ponudite 25 ili 26 dolara, i naravno napisete poslodavcu da cete posao obaviti odmah. Par puta mi je ovo upalilo. Takodjer za dobivanje posla pali i to da se prijavite prvi, kazete, da cete posao obaviti danas, i velika je mogucnost da ce uzeti bas vas.

Postoji puno stranica koje nude ovakav nacin zarade, ali ja sam najzadovoljniji sa www.odesk.com.

freelancing

Od 7.1.2011. pa do danas na ovaj nacin sam zaradio 140 $, i smatram da je to za pocetak i vise nego super. Kada bih tjedno zaradjivao recimo 150 $, mjesecno bi to bilo 600 $, sto je 3420 kuna. To je i vise nego super, solidna placa rekao bih.

Najvise radim poslove editiranja i retusiranja fotografija ( Photoshop), montaze i editiranja videa, nesto malo sam radio i logoe za stranice, i takodjer radim i audio obradu bilo kakve vrste (uklanjanje buke, prociscavanje audia, konverzija u drugi format itd.)

Eto toliko za danas

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/odesk-logo.pnghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/odesk-logo-150x150.pngdrmrgoodRazno
Kao sto ste vec mogli procitati u postu Freelancer – što (ili tko) je to? i takodjer u postu Freelancer – prva zarada, u zadnje vrijeme sam poceo zaradjivati na ovaj nacin. Vrlo sam zadovoljan za sada, s obzirom da sam tek poceo sa ovim. Glavni je problem sto ce...