Ako ste čitali moj post Gledanje filmova online , onda će vas zanimati da postoji puno jednostavniji način kako možete na svom PC-u gledat vaše omiljene online serije i filmove, bez komplikacija i dodavanja repozitorija kao u XBMC softwareu.

Od nedavno, naime, postoji software koji se zove Popcorn Time, kojega kada instalirate na računalo možete koristiti vrlo jednostavno za gledanje bilo kojeg filma ili serije, naravno sa titlovima na hrvatskom (ili bilo kojem drugom jeziku).

To izgleda ovako:
popcorn-time  Vrlo je jednostavan za korištenje, imate opcije 720p i 1080p kvalitete, a u dnu desno imate odabir veličine slova i jezika titlova.

Moguće ga je skinuti sa dvije web adrese a verzije se nešto malo razlikuju: https://popcorntime.io/ i http://popcorn-time.se/ .

Evo toliko za danas, uživajte u gledanju !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2015/04/popcorn-time.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2015/04/popcorn-time-53x53.jpgdrmrgoodTutorijali
Ako ste čitali moj post Gledanje filmova online , onda će vas zanimati da postoji puno jednostavniji način kako možete na svom PC-u gledat vaše omiljene online serije i filmove, bez komplikacija i dodavanja repozitorija kao u XBMC softwareu. Od nedavno, naime, postoji software koji se zove Popcorn Time, kojega...