Ova stranica je stara 7 mjeseci, i prije neki dan je upala u Google Sandbox. Google Sandbox je svojevrsna Googleova karantena za nove web stranice. Na ovaj nacin se Google brani od spammera, i od novih web stranica kojih ima svakodnevno ko zna koliko tisuca, a na kojima nema nikakvog sadrzaja.

 

 

google sandbox

Koliko traje Google sandbox i kako se iz njega izvuci?

Odgovor na to koliko Sandbox traje ne zna nitko. A iz njega se ne izvlaci, nego jednostavno nastavite dalje objavljivati novi sadrzaj na stranici, i nakon nekog vremena izaci cete iz sandboxa. Ista stvar mi se desila sa blogom kojeg sam imao na bloger.hr, nakon 3-4 mjeseca sam upao u Sandbox, a uspio sam iz njega izaci nakon mjesec dana. Vise o tome procitajte ovdje: Google Sandbox .

Jedino me nervira to sto se sandbox desio taman kada mi se posjeta povecala sa 150 na 250 UV dnevno, i kada mi je analogno vecoj posjeti, porasla i zarada od AdSense reklama.

Ali protiv ovoga ne mogu nista, mogu samo pisati i dalje i nadati se da cu cim prije izaci iz sandboxa.

Pozdrav i do citanja !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/googlesandbox.pnghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/googlesandbox-150x150.pngdrmrgoodRazno
Ova stranica je stara 7 mjeseci, i prije neki dan je upala u Google Sandbox. Google Sandbox je svojevrsna Googleova karantena za nove web stranice. Na ovaj nacin se Google brani od spammera, i od novih web stranica kojih ima svakodnevno ko zna koliko tisuca, a na kojima nema...