HDD Regenerator sluzi nam da bi izolirali bad sectore na hard disku.

Bad sectori su dio hard diska koji je postao necitljiv, i samim tim hard disk ne moze obavljati normalan rad, nego javlja greske pri radu. Uz pomoc HDD Regeneratora, bad sectori se izoliraju i vise nisu u upotrebi, tj. postaju nevidljivi.

Nedavno sam imao priliku popraviti 2.5 incni hard disk sa prijateljevog laptopa. Prvo sam probao spasiti stvar sa Hiren’s boot CD-om, ali  Toshiba alat za hard disk koji se nalazi na doticnom CD-u, nije uspio nista popraviti. Jedino rjesenje bilo je posegnuti za HDD Regeneratorom.

Program nije besplatan, tako da cete ga morati platiti ili se snaci na neki drugi nacin. Pri koristenju programa to izgleda ovako:

hdd regenerator

Na pocetku postoje dvije opcije: Scan i Scan&Repair. Prva opcija sluzi za otkrivanje broja bad sectora. Ako je situacija kao na gornjoj slici, gdje ih ima jako puno, HDD Regenrator ce i to popraviti, ali je upitna trajnost tako repariranog hard diska.

U mom slucaju, postojala su samo 4 bad sectora, i taj hard disk evo radi vec mjesec dana bez ikakvih problema.

U svakom slucaju je preporucljivo disk koji ima bad sectore cim prije zamijeniti novim, jer bad sectori imaju tendenciju sirenja, pa ako na pocetku kao u mom slucaju postoje 4, vrlo lako se moze desiti da ih za mjesec dana bude 444. Zasada ovaj hard disk radi, a do kada ce tako, ne zna se.

Pozdrav i citamo se !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/hdd_generator.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/hdd_generator-150x150.jpgdrmrgoodTutorijali
HDD Regenerator sluzi nam da bi izolirali bad sectore na hard disku. Bad sectori su dio hard diska koji je postao necitljiv, i samim tim hard disk ne moze obavljati normalan rad, nego javlja greske pri radu. Uz pomoc HDD Regeneratora, bad sectori se izoliraju i vise nisu u upotrebi,...