Dobrodošli na stranicu Tutorijali broj jedan !

Ovo je stranica sa najboljim PC tutorijalima u Hrvatskoj. Ovdje možete naći tutorijale o svemu vezanom uz računala, od prženja DVD-a, izrade backupa za PS2 igre, pa do tutorijala kako primjerice igrati PS2 igre na vašem računalu, kako popraviti oštećen CD ili DVD, što učiniti kada se računalo pregrijava i slično.

Kada kažem da je ovo stranica sa najboljim tutorijalima, to ne pričam napamet, dnevno imamo preko 1000 posjeta sa prostora bivše YU, a najviše iz Hrvatske.

U meniju pri vrhu stranice pronaći ćete kategorije, pa tako postoje slijedeće: Besplatni programi, Sve o SEO (search engine optimization iliti optimizacija za tražilice), Tutorijali, Razno, Smiješne Slike (da, ovdje ima i humora !), i link na stranicu Auto-elektrika.

U meniju koji se nalazi skroz na dnu stranice na lijevoj strani su slijedeći linkovi: Pravila Privatnosti, Pretplatite se – ne bojte se, ovo se ne plaća, nego se klikom na ovaj link i unosom vaše e-mail adrese možete osigurati da svaki put kada objavim novi post na vaš mail stigne obavijest, Sitemap i Kontakt. Na Kontakt linku postoji obrazac u kojem možete opisati vaš problem i poslati ga na moju e-mail adresu, a ja ću se potruditi da vam odgovorim čim prije mailom, ili pisanjem novog tutorijala na stranici.

Eto, to bi bilo to, uživajte u čitanju naših tutorijala, jednako kao i što mi uživamo u pomaganju i rješavanju vaših problema sa računalima !