Ako vas zanima nesto o SEO osnovama, otidjite na moju rubriku SEO, pa malo procitajte.

Posto svakodnevno radim na unapredjivanju bloga, slucajno sam naletio na ovaj plugin.

SeoPressor je plugin koji dok pisete novi post, kontrolira gustocu kljucnih rijeci, upozorava vas na vase h1,h2 i ostale tagove, javlja vam ako ne postoji ALT tag na slici u postu itd.  SeoPressor kljucnu rijec za odredjeni post  koju ste odredili ispod posta stavlja u BOLD, dodaje italic i underlined na vasu kljucnu rijec, javlja vam ako je post prekratak itd. Takodjer, SeoPressor ce vam javiti i ako u postu nemate nijedan link prema nekoj vasoj drugoj stranici, i ako nemate keyword u zadnjoj recenici posta.

seopressor

SeoPressor je, jednom rijecju, ultimativni alat i plugin kojeg jednostavno morate imati ako imate WordPress stranicu.

SeoPressor, WordPress plugin je podigao puno pitanja kada je izasao. Daniel Tan, developer, sada je otkrio tajne o tome kako njegov proizvod može postaviti bilo koji WordPress website za bilo koju kljucnu rijec na 1. stranicu Google.

Objavljivanje ovog WordPress plugina koji se zove SeoPressor uzrokuje dosta buke na internet tržištu zbog svoje tvrdnje da moze bilo koji WordPress website dovesti na prvu stranicu Googlea. Plugin je već skinut na desetke tisuća puta u kratkom promotivnom razdoblju. Proizvod je razvijen i prodaje se vlastoručno od strane SEO experta Daniela Tana, koji je također poznat i za druge proizvode internet marketinga.

SeoPressor ima svoj SEO sustav, i to obavlja u vise nacina. Plugin ima potpuno automatizirana rjesenja, i upravlja zadacima kao sto su racunanje gustoce kljucnih rijeci, oblikovanje kljucnih rijeci za trazilice, SEO izracunavanje bodova od WordPress stranica kako bi se utvrdilo koliko dobro ce se rangirati na trazilicama, upravljanje sadrzajem, kao sto su radna mjesta i tako dalje. Te stvari obicno bi iziskivale puno vremena od webmastera da se rade rucno, samo sto rucnim unosom ne bi garantiralo nikakve rezultate, ali SEOPressor je dizajniran za obavljanje tih vaznih aspekata na stranici automatski i na ucinkovit nacin.

Osim toga, SEOPressor obavlja i puno analiza na WordPress web-places koje pomazu webmasteru da utvrdi stvarnu vrijednost web stranice. Analiziraju se oznake naslova, pravilan polozaj kljucne rijeci, slike i linkovi se koriste na stranici, ukrasi se koriste u fontovima i tako dalje. Analizom tih znacajki web stranice, SEOPressor predlaze promjene koje je potrebno napraviti kako bi poboljsali izglede svoje web stranice u Googleu. Uglavnom, SEOPressor poboljšava poziciju web stranice, dovodeci ju na broj 1 poziciju na Google-u, sto opet donosi veliki promet na web stranici.

Evo za kraj i jedan video o SeoPressor pluginu:

drmrgoodSve o SEOTutorijali
Ako vas zanima nesto o SEO osnovama, otidjite na moju rubriku SEO, pa malo procitajte. Posto svakodnevno radim na unapredjivanju bloga, slucajno sam naletio na ovaj plugin. SeoPressor je plugin koji dok pisete novi post, kontrolira gustocu kljucnih rijeci, upozorava vas na vase h1,h2 i ostale tagove, javlja vam ako ne...