Da li možda postoji netko koga ste dodali kao prijatelja, a uznemirava vas, želite li blokirati određenu osobu na Facebook–u? Kao dio svoje politike o sigurnosti i privatnosti, Facebook olakšava blokiranje neželjenih osoba. Evo kako možete blokirati osobu na Facebook – u:

Kako blokirati nekoga na facebooku

Logirajte se na  Facebook i odaberite opciju Postavke – Postavke privatnosti.

Odaberite opciju Lista blokiranih, upišite ime osobe koju želite blokirati i kliknite Blokiraj.

Sada će vam se otvoriti prozor u kojem ćete potvrditi blokiranje osobe još jednim odabirom opcije Blokiraj pored imena. Sada se ista nalazi na popisu blokiranih kontakata.

Ako želite potpuno ukloniti osobu i sa ove liste tada više nećete imati nikakav uvid u profil ove osobe, dotična osoba više neće moći vidjeti vaš profil, i neće se više pojavljivati na popisu vaših prijatelja. Neće vidjeti vaše objave na zidu niti poruke koje šaljete svojim prijateljima niti ćete vi moći vidjeti poruke od osobe koju ste upravo trajno uklonili sa vašeg profila. Tu osobu više ne možete vidjeti niti u Facebook tražilici.

Da bi ste ponovno mogli stupiti u kontakt sa istom morat ćete poslati zahtjev za prijateljstvom, kao što to radite kada prvi put dodajete prijatelje na vam se pridruže. Ali prvo tu osobu morate odblokirati, pa tek onda možete poslati zahtjev za prijateljstvo.

To bi bilo to !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/02/Kako-blokirati-nekoga-na-facebooku.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/02/Kako-blokirati-nekoga-na-facebooku-150x150.jpgdrmrgoodTutorijaliRazno
Da li možda postoji netko koga ste dodali kao prijatelja, a uznemirava vas, želite li blokirati određenu osobu na Facebook–u? Kao dio svoje politike o sigurnosti i privatnosti, Facebook olakšava blokiranje neželjenih osoba. Evo kako možete blokirati osobu na Facebook – u: Logirajte se na  Facebook i odaberite opciju Postavke –...