Za sve one koji misle da je ovo nemoguće, slijedi kratki članak u kojem ću vas razuvjeriti i dokazati da je ovo vrlo jednostavno, i da kopiranje zaštićenog DVD-a može izvesti baš svatko.

Kao prvo, treba nam program DVD Decrypter, kojeg možete skinuti ovdje: DVD Decrypter download link

Program je besplatan, i vrlo učinkovit.

Kada skinete, instalirate i pokrenete program otvara vam se slijedeći prozor:

dvddecrypter

Ubacite original DVD kojeg želite kopirati u vaš DVD ROM na PC-u. Pričekajte desetak sekundi da DVD Decrypter očita DVD. Nakon toga otiđite na karticu “Mode”, pa na “ISO”, pa na “Read”. Pod “Select Destination” odaberite folder gdje će DVD Decrypter spremiti kopiju DVD-s sa kojega je skinuo zaštitu. Nakon toga kiliknete na ovu veliku ikonu na kojoj su nacrtani hard disk i DVD. Proces čitanja DVD-a i skidanja zaštite je započeo. Kada DVD Decrypter ovo odradi, upozoriti će vas da je gotov sa zvučnom signalizacijom. Postupak čitanja traje ok 15 minuta.

Kad je čitanje gotovo, ugasite DVD Decrypter, pa ga ponovo pokrenite. Odaberite “Mode”, pa “ISO”, pa “Write” . Nakon toga pod “Source” odaberite isti onaj folder koji ste odabrali u prijašnjem postupku očitavanja. U tom folderu sada postoje 2 fajla, vi odaberite onaj veći (3-4 GB) . Kada ste to napravili, dolje desno postavite Write Speed na MAX, i kliknite na ovu veliku ikonu (isto kao i u prvom postupku) . Prženje DVD-a je započelo, kada završi imate svoj prvi zaštićeni DVD kojeg ste iskopirali bez ičije pomoći.

Super, zar ne ?

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/dvddecrypter.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/dvddecrypter-150x150.jpgdrmrgoodTutorijali
Za sve one koji misle da je ovo nemoguće, slijedi kratki članak u kojem ću vas razuvjeriti i dokazati da je ovo vrlo jednostavno, i da kopiranje zaštićenog DVD-a može izvesti baš svatko. Kao prvo, treba nam program DVD Decrypter, kojeg možete skinuti ovdje: DVD Decrypter download link Program je besplatan,...