Svi mi koji imamo web stranicu, u vrijeme kada je ona nova, susrećemo se s ovim i pitamo sami sebe ovo pitanje: Kako i gdje naći kvalitetne backlinkove?

Pa postoji više načina kako naći backlinkove:

1. Najjednostavnije je ako već imate neku svoju stranicu, ili stranicu nekog vašeg prijatelja, da si na takve stranice postavite backlink. U slučaju da ne možete napraviti ništa, jer niti vi a niti vaš frend nemate nikakvu web stranicu (recimo da vam je ova sad prva) ne očajavajte, postoji još načina.

2. Postavljanje linka u potpis na forumskim profilima i aktivno sudjelovanje u raspravi na forumima – znači registrirate se na nekom forumu koji dozvoljava stavljanje linkova u potpis i aktivno sudjelujete u raspravama. Čim više vaših postova, više je i backlinkova. Poželjno bi bilo da je forum srodne tematike kao i vaša web stranica.

3. Redovito čitanje web portala (net.hr, 24sata.hr, jutarnji.hr i slično) i ostavljanje linka u komentarima. Većina ovakvih portala do nedavno je imala podešeno da čim stavite nešto u formi http://blabla.bla, da to odmah pretvara u link, ali su doskočili tome i to isključili, znači na takav link se više ne može kliknuti. Međutim, ako ste česti komentator tamo i komentirate sve i svašta, netko će već doći na vašu stranicu sa takvih web portala.

4. Svi tupe Facebook, Fejs marketing, ovo-ono ali meni se to pokazalo bezveze. Znači za dobar marketing preko Fejsa morate posjedovati nekakve skripte (koje vam nitko neće dat besplatno) ili imati ogromnu bazu fanova od prije.

5. Postoji još trikova ovdje, ali ipak vam ne mogu sve odati, jer bi me onda konkurencija brzo pokopala, hahahahaha.

Žao mi je ali više od ovoga vam neću otkriti. Ako je netko baš gladan znanja, može mi poslati email putem Kontakt linka ovdje na stranici, pa ću vidjeti da li da mu otkrijem još par tajni ili ne :D .

drmrgoodSve o SEO
Svi mi koji imamo web stranicu, u vrijeme kada je ona nova, susrećemo se s ovim i pitamo sami sebe ovo pitanje: Kako i gdje naći kvalitetne backlinkove? Pa postoji više načina kako naći backlinkove: 1. Najjednostavnije je ako već imate neku svoju stranicu, ili stranicu nekog vašeg prijatelja, da si...