Danas mi se jedna prijateljica obratila za pomoć, kaže da bi htjela trajno obrisati Facebook account.

Znači da “prestane postojati” na Facebooku i da se obrišu svi njeni podaci, slike komentari i sve ostalo. Kao da je tamo nikada nije niti bilo.

Sada ću vam u kratkom tutorijalu objasniti kako da ovo napravite:

Kao prvo, postoje dvije opcije, Facebook account se može samo deaktivirati (ako se ipak predomislite i poželite ga kasnije koristiti) , ili se može trajno i potpuno obrisati.

1. Ako želite samo deaktivirati svoj account, postupak je slijedeći:

U slučaju da želite deaktivirati facebook račun da bude neaktivan za neko vrijeme:  Za isključivanje, kliknite na Račun gore pravo u uglu i odaberite Postavke računa. Izaberite Deaktivirati.

Kako deaktivirati profil

Kada kliknete na link deaktivirati, Facebook vas pita za razlog deaktiviranja. Tu je i mogućnost da se odlučite za e-mail, što znači čak i nakon što deaktivirate, vaši prijatelji još uvijek vas mogu pozvati na događaje, te označiti na slikama, ili vas pitati da se pridružite grupama. Ako se isključite, nećete primati takve e-mail pozivnice i obavijesti od prijatelja.

Kako deaktivirati profil - 2

2. Kako trajno izbrisati Facebook račun:

Ako mislite da nećete ponovno koristiti facebook i želite izbrisati Vaš korisnički račun, to možete učiniti. Ali, biti ćete upozoreni da nećete biti u mogućnosti to opet aktivirati i izgubit ćete svoje prijatelje. Ako želite nastaviti i izbrisati ga, kliknite na link koji je prikazan na slici ispod i kliknite na submit gumb.

Kako obrisati Facebook

Eto to je to, do čitanja !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/02/Kako-deaktivirati-profil.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/02/Kako-deaktivirati-profil-150x110.jpgdrmrgoodTutorijali
Danas mi se jedna prijateljica obratila za pomoć, kaže da bi htjela trajno obrisati Facebook account. Znači da 'prestane postojati' na Facebooku i da se obrišu svi njeni podaci, slike komentari i sve ostalo. Kao da je tamo nikada nije niti bilo. Sada ću vam u kratkom tutorijalu objasniti kako da...