Ovo pitanje, kako skinuti video sa youtube-a, mnogi postavljaju na razoraznim forumima i opcenito na Internetu.
Vrlo je jednostavno ovo izvesti, ali samo ako imate Firefox kao browser. Internet Explorer i inace ne preferiram, ne svidja mi se i ima sigurnosne rupe, kao i manu da za njega nema dodataka (add on-a) kao za Firefox.
Znaci prvo si skinite Firefox i instalirajte ga ( nadam se da ne moram opisivati kako to napraviti). Nakon toga, otidjite na ovaj link : http://www.downloadhelper.net/install.php , i kliknite na Add to Firefox. Nakon toga restartajte Firefox.
Sada svaki put kada ste na nekoj stranici na kojoj se nalazi neki video koji je moguce skinuti, na vrhu prozora od Firefoxa, odmah desno od ikone Home, vrtjet ce vam se tri male kuglice:

downloadhelper

Kada zelite skinuti video, kliknete na ovu malu plavu strelicu desno od ove ikone s tri kuglice, i pojavit ce vam se link za skidanje, na kojeg opet kliknete i odredite folder gdje zelite da vam se skine video u vas PC.

Eto, vrlo jednostavno, a vrlo korisno!

Pozdrav i do citanja !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/downloadhelper.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/downloadhelper-150x150.jpgdrmrgoodTutorijali
Ovo pitanje, kako skinuti video sa youtube-a, mnogi postavljaju na razoraznim forumima i opcenito na Internetu. Vrlo je jednostavno ovo izvesti, ali samo ako imate Firefox kao browser. Internet Explorer i inace ne preferiram, ne svidja mi se i ima sigurnosne rupe, kao i manu da za njega nema dodataka...