Kad skinete film na 2 CD-a (znaci film je podijeljen u 2 dijela, svaki do 700 MB), javlja se problem spajanja ta 2 filea. Jer je po meni glupo imati jedan film na 2 CD-a. Bolje ga je spojiti i sprzit na DVD.

E sada se javlja problem kako to izvesti? Naravno, trebati ce vam jedan program za to, ali pod uvjetom da ti skinuti fileovi imaju .avi nastavak, tj. da su Divx ili Xvid. Program se zove VirtualDub, a skinite ga OVDJE . Program je besplatan, tako da necete imati nikakvih problema oko skidanja i koristenja.

Kad skinete arhivu, raspakirajte ju sa WinRAR-om. Ako ga nemate, skinite ga OVDJE . Pokrenite virtualdub.exe i otvara se slijedeci prozor:

virtual dub

Odete na File, pa zatim na Open video file, i odaberete prvi CD (prvi file). Zatim opet odete na Open, pa na Append avi segment, i odaberete drugi CD (drugi file). Zatim otidjete na Video, i odaberete Direct stream copy, pa zatim na Audio, i odaberete Direct stream copy. Nakon toga odaberete FIle, pa zatim Save as avi, i to je sve. Postupak ce trajati nekoliko minuta, i imati cete vas film u jednom fajlu, samo sto ce biti duplo veci, ali nema veze. Sprzite ga na DVD, i to je to.  Mozete ga i konvertirati u DVD sa menijem, kao sto sam to objasnio u postu Konverzija videa u DVD.

To bi bilo sve za danas, citamo se !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/virtualdub.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/virtualdub-150x150.jpgdrmrgoodTutorijali
Kad skinete film na 2 CD-a (znaci film je podijeljen u 2 dijela, svaki do 700 MB), javlja se problem spajanja ta 2 filea. Jer je po meni glupo imati jedan film na 2 CD-a. Bolje ga je spojiti i sprzit na DVD. E sada se javlja problem kako to...