Eto, i ja sam postao jedan od onih koji su dobili timeline na Facebooku.

Meni je timeline totalno nepregledan, ne izgleda nešto, i uopće se ne snalazim. Pa sam, ne budi lijen, odmah krenuo tražiti način kako da maknem prokleti  timeline.

Kako prenosi techie-buzz.com, na početku timelinea imali ste opciju developer aplikacije gdje ste mogli uključiti timeline i testirati ga. Korisnici ove developer aplikacije su imali i opciju da obrišu cijelu aplikaciju na developer setting stranici.

facebook timeline

Ali sada kada je timeline uključen za sve korisnike, on se uključuje automatski bez obzira sviđalo se to vama ili ne. Timeline je ovdje i ostaje ovdje, i to najmanje nekoliko mjeseci, dok Facebook vodstvo ne odluči da li će nam uopće dati opciju da ga možemo ukloniti. Ali rješenja nažalost nema, timeline je nemoguće ukloniti.

Glasnogovornik Facebooka objašnjava: “Kada jednom kliknete na ‘Get Timeline’, imate sedam dana da pregledate sve na timelineu i upoznate se sa njegovim mogućnostima, i nakon sedam dana vaš timeline automatski postaje vidljiv za svih koji gledaju vaš profil. Svi na Facebooku će imati timeline, netko prije a netko kasnije.”

Jednostavno nemate izbora (kao ni ja), nego da koristite timeline. Nažalost, primorani smo na to…

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/04/facebook-timeline.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/04/facebook-timeline-150x150.jpgdrmrgoodRazno
Eto, i ja sam postao jedan od onih koji su dobili timeline na Facebooku. Meni je timeline totalno nepregledan, ne izgleda nešto, i uopće se ne snalazim. Pa sam, ne budi lijen, odmah krenuo tražiti način kako da maknem prokleti  timeline. Kako prenosi techie-buzz.com, na početku timelinea imali ste opciju developer...