U ovom postu opisati ću jedan od načina kako zaraditi novac sa vlastitom web stranicom.

U mojim počecima bavljenja webom puno sam čitao o Google Adsense a o tome sam i pisao na ovoj stranici. Jedan od najboljih načina koji zahtjeva najmanje truda je napraviti WordPress stranicu sa online flash igrama, na nju postaviti AdSense i krenuti zarađivati novac.

Ovo zvuči dosta lagano ali uopće nije. Naime potrebno je dosta posjeta dnevno da bi stranica uopće išta zaradila. Pošto ja o svemu tome nisam imao pojma morao sam uložiti neki novac u neke tutoriale i kurseve da bih stekao znanje za ovako nešto.

Na internetu ćete naći masu takvih tutoriala, free i plaćenih, međutim u 99% njih pišu stvari koje možete saznati i sami bez plaćanja, a u ovim koji su free nema baš peviše korisnih i upotrbljvih informacija jer u protivnom ne bi bili besplatni.

Jedan od najboljih tutorijala kojega sam i sam kupio nalazi se na slijedećem linku: How to make 1000$/month with flash games website

Vjerujte da vrijedi tih novaca jer vam otkriva kako naći najbolji keyword za kojega nema previše konkurencije što je najveća mudrost cijele ove priče. Ukratko, ovaj tutorijal vam nudi slijedeće:

  1. Kako i gdje naći najbolje i najisplativije keyworde za vašu web stranicu
  2. Kako špijunirati konkurenciju
  3. Kako napraviti web stranicu
  4. Kako dobiti AdSense odobrenje i postaviti AdSense reklame na vašu web stranicu
  5. Koju web platformu koristiti
  6. Koje pluginove morate imati u slučaju da koristite WordPress
  7. Kako podesiti onpage SEO za najbolje moguće rezultate

i još puno toga.

Prema tome, moj savjet vam je da obavezno kupite ovaj tutorijal ako ste u mogućnosti jer ćete ovo ulaganje od 130 $ vratiti za 2-3 mjeseca ako sve napravite kako treba, što znači da je ovo ulaganje vrlo isplativo.

Evo toliko za danas, čitamo se kasnije!

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2018/03/bruno-920x651.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2018/03/bruno-300x300.jpgdrmrgoodSve o SEOTutorijali
U ovom postu opisati ću jedan od načina kako zaraditi novac sa vlastitom web stranicom. U mojim počecima bavljenja webom puno sam čitao o Google Adsense a o tome sam i pisao na ovoj stranici. Jedan od najboljih načina koji zahtjeva najmanje truda je napraviti WordPress stranicu sa online flash...