Sigurno ste se do sada vec susreli sa nekim video fileom kojeg vas PC, ili vas kucni DVD player ne moze reproducirati. Za rjesenje tog problema sluze nam video converteri, odnosno programi koji ce video file iz jednog formata rekodiranjem prebaciti u drugi. Pa je tako moguce napraviti i to da, na primjer, na svom mobitelu gledate neki vama dragi film. Ili da recimo u Americi toliko popularni Real Video (.rm) konvertirate u Divx, i gledate ga na svom TV-u.

Postoji puno video konvertera, a jedan od najboljih, i meni osobno najdrazi je SUPER, od tvrtke eRightSoft. Program se bas tako zove, i njegovo ime je sasvim opravdano, jer je zbilja super. A jos bolje je da je besplatan, tako da sto se tice legalnosti skidanja, ne morate se brinuti.

Program mozete skinuti na slijedecem linku: Super Video Converter

Ovaj konverter moze kodirati iz bilo kojeg audio formata u bilo koji drugi, a isto radi i sa video fileovima. Zbilja pravo cudo od programa, jer ni mnogi komercijalni i skupi konverteri, ne mogu sve sto moze ovaj mocan besplatni program !

supercontainer

Evo kako to izgleda. Vidite vec po ovom prvom meniju da je zbilja svemoguc!

Pozdrav i do citanja!

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/supercontainer.gifhttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/supercontainer-150x150.gifdrmrgoodTutorijali
Sigurno ste se do sada vec susreli sa nekim video fileom kojeg vas PC, ili vas kucni DVD player ne moze reproducirati. Za rjesenje tog problema sluze nam video converteri, odnosno programi koji ce video file iz jednog formata rekodiranjem prebaciti u drugi. Pa je tako moguce napraviti i...