Danas ću malo pisati o načinima promocije stranice, i kako da se najbolje reklamirate na Internetu.

Postoje 2 glavna načina: besplatan način i plaćeni način.

Ako su vam sredstva ograničena i nemate ih, besplatan način promocije stranice je ono što vas zanima. Ovdje imamo puno različitih besplatnih načina, pa da krenemo:

  1. Učlanjenje na neke od najčitanijih foruma i ostavljanje svog potpisa na dnu vaših poruka na forumu. Ovo je izvrstan način promocije vaše stranice, ali neki forumi ne dozvoljavaju reklamiranje stranica u poptisu, pa pripazite na to.
  2. Pravljenje Facebook fan page. Facebook je odličan marketinški alat, a besplatan je. Napravite fan page koja se zove jednako kao i vaša web stranica i pozovite sve svoje prijatelje da ju lajkaju. Dobar glas daleko se čuje, pa ako vam je stranica kvalitetna, brzo ćete povećati posjetu.
  3. Razmjena linkova. Surfajte webom u potrazi za stranicama slične ili iste tematike kao i vaša. Ako stranica ima kontakt formu, kontaktirajte vlasnika i ponudite mu razmjenu linkova sa svojom stranicom.
  4. Napravite Twitter profil i povežite ga sa vašom web stranicom. Na taj način kada objavite novi post, prvih nekoliko rečenica će se pojaviti i na vašem Twitter profilu.

Ima još nekih besplatnih načina za promociju, ali ovi su najbolji.

načini promocije stranice

Ako želite platiti za promociju vaše web stranice, nađite na Googleu neku dobru tvrtku koja vam garantira paket linkova sa stranica koje imaju visok pagerank. To je najbolji način. Ali budite oprezni, jer ako vam netko nudi 1000 linkova za  5 dolara, onda znate da je to samo spamanje vašeg linka posvuda po Internetu, što će srozati ugled vaše stranice u Googleu, i dovesti do toga da padnete u rezultatima pretraživanja, a može vam čak i donesti trajne sankcije od strane Googlea.

Idući plaćeni način je da se raspitate na stranicama sa velikim prometom koliko košta plačeni link. To je najbolje napraviti na stranicama poput net.hr, 24sata, index.hr i slične.

Eto, to bi ukratko bilo to, svakako pišite komentare !

Pozdrav !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/03/načini-promocije-stranice.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/03/načini-promocije-stranice-150x150.jpgdrmrgoodTutorijali
Danas ću malo pisati o načinima promocije stranice, i kako da se najbolje reklamirate na Internetu. Postoje 2 glavna načina: besplatan način i plaćeni način. Ako su vam sredstva ograničena i nemate ih, besplatan način promocije stranice je ono što vas zanima. Ovdje imamo puno različitih besplatnih načina, pa da krenemo: Učlanjenje...