Od davnina se vode rasprave o toj famoznoj g tocki i o tome da li ona postoji ili ne. Neki se kunu da postoji, dok se drugi opet zaklinju da je to samo mit. E pa danas cemo, u stilu Mythbustersa, razbiti taj mit i ustvrditi da li je to istina. Ja vam iz vlastitog iskustva mogu rec da je to istina, barem sto se tice zena. Neke zene to mogu (imaju), dok neke opet ne, i mozda se tu krije ta dilema: postoji – ne postoji.

1. Gdje se nalazi:  Nalazi se na uscu vagine, otprilike 5 cm unutra, na gornjoj stijenki

2. Kako ju pronaci:  Muskarac neka stavi svoje prste (najbolje dva) u vaginu ali dlanom okrenutim prema gore, a prste neka savije kao da nekoga doziva, znaci poput kuke. Napipati cete nesto poput omanjeg oraha. E to je ta famozna g tocka!

Ako je zena vise seksualno uzbudjena, i taj orah nabubri. On se u biti puni tekucinom, a zene ju mogu sa malo vjezbe prilikom orgazma izbaciti van iz sebe. Iz iskustva vam mogu reci da to definitivno nije mokraca, jer je tekucina prozirna i nema miris. Ovakav orgazam je najintenzivniji i zena ga puno dublje prozivljava nego ostale orgazme (klitoralni, vaginalni itd.).

Znaci samo ju treba stimulirati, i zena ce se vinuti u nove culne senzacije izazvane ovim orgazmom. Ali paznja, ne stimulirati ju na nacin unutra van, nego gore dolje. Znaci prsti vam moraju biti u polozaju kao na slici, i rukom samo idete gore dolje, i fantastican orgazam je zagarantiran! Vasa partnerica ce vam biti zahvalna na ovom otkricu, i voljet ce vas jos i vise. U pocetku partnerica moze biti malo u strahu, jer je osjecaj isti kao da ce mokriti, ali definitivno nece, nego ce dozivjeti nesto sasvim novo i drukcije. Pocet ce svrsavati u mlazovima, i trest se cijelim tijelom. Na engleskom se ovo zove squirt (strcanje).


drmrgoodRazno
Od davnina se vode rasprave o toj famoznoj g tocki i o tome da li ona postoji ili ne. Neki se kunu da postoji, dok se drugi opet zaklinju da je to samo mit. E pa danas cemo, u stilu Mythbustersa, razbiti taj mit i ustvrditi da li je...