Pred cca godinu dana počeo sam raditi kao serviser u jednom servisu računala. U ovom dijelu moje stranice pisati ću o smiješnim i nevjerojatnim zgodama koje mi se događaju skoro svakodnevno, kako u servisu tako i na terenu sa strankama.

Imena naravno neću spominjati zbog diskrecije.

Evo za početak jedan događaj od nedavno:

Dolazi nam jedan laptop na servis a opis kvara je da su u njemu zapela 2 DVD-a. Izvadimo mi prvi a ono škola za ljubavnike na DVD-u sa live seksom i kompletnim uputama. Zapeli su bili prvi i treći dio unutra.

Što je najbolje, DVD-i su original. Ne znam tko to još u današnje vrijeme uopće kupuje sa ovakvim brzinama interneta i dostupnosti svega, ali ok.

Kako su DVD-i zapeli? Gospođa je gurnula DVD unutra ali ga nije stisnula da klikne, valjda je mislila da je to ladica kao na običnom DVD playeru, pa se DVD vrtio i izletio dublje unutar laptopa. Drugi DVD je na neku foru uspio ostati u DVD čitaču.

 

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2019/02/poceci-920x614.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2019/02/poceci-300x300.jpgdrmrgoodDnevnik jednog servisera
Pred cca godinu dana počeo sam raditi kao serviser u jednom servisu računala. U ovom dijelu moje stranice pisati ću o smiješnim i nevjerojatnim zgodama koje mi se događaju skoro svakodnevno, kako u servisu tako i na terenu sa strankama. Imena naravno neću spominjati zbog diskrecije. Evo za početak jedan događaj...