Neki od vas će možda misliti da je to nemoguće, ali ako vaše računalo ima funkcionalne Windowse, i ako ima nesmetan pristup Internetu, u mogućnosti sam da vam popravim računalo tako što ću se sa svojim kompjuterom spojiti na vaše računalo i otkloniti kvar ili neku drugu smetnju koju imate (viruse, spori rad kompjutera ili slično) .

popravak računala

Za ovaj postupak potreban vam je besplatan program TeamViewer, kojega mozete skinuti na slijedećem linku: TeamViewer download .

Nakon što skinete i instalirate program,  trebate ga pokrenuti i putem maila dostaviti mi svoj ID (nešto ovako: 123172241) i password (nešto ovako:1234).
Ove dvije stavke TeamViewer automatski generira pri pokretanju.

teamviewer

Nakon što ja unesem u svoj Teamviewer ove brojeve, ostvariti ću pristup vašem računalu i moći ću ga uspješno popraviti. Još se nisam odlučio da li da ovo naplaćujem, ali za početak će biti besplatno.

Kada se spojim na vaš kompjuter, Teamviewer ima svoj chat preko kojega ćemo moći komunicirati.

Eto toliko, hvala na čitanju.

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/02/popravak-kompjutera-na-daljinu.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/02/popravak-kompjutera-na-daljinu-150x150.jpgdrmrgoodOdržavanje računala
Neki od vas će možda misliti da je to nemoguće, ali ako vaše računalo ima funkcionalne Windowse, i ako ima nesmetan pristup Internetu, u mogućnosti sam da vam popravim računalo tako što ću se sa svojim kompjuterom spojiti na vaše računalo i otkloniti kvar ili neku drugu smetnju koju...