Slučajno sam surfajući webom naletio na jednu tehniku za koju se tvrdi da će vam rapidno povećati AdSense zaradu.

O čemu se radi ?

Naime, osoba koja je ovo otkrila tvrdi da je sa ovom tehnikom povećala svoj CTR za duplo. Ja sam upravo napravio neke promjene u vezi toga, pa ću vas izvjestiti da li je ovo urodilo plodom. Tehnika ugly ads se sastoji u tome da radite baš suprotno od onoga što se priča u vezi AdSensea, naime ne uklapata reklame u sadržaj nego ih sa kombinacijom boja istaknete u prvi plan.

Ja sam svoje AdSense oglase konkretno postavio tako da su mi naslov reklame i tekst u reklami crvene boje, link je standardni plavi (0000FF), a okvir je nekakva ružna zelena boja. Vidjeti ćemo što će biti od ovoga i da li će uroditi plodom.

Po nekoj logici bi trebalo jer ako želite da vam netko klikne na reklamu, ta reklama mora biti primijećena i zapažena od strane posjetioca, a ne toliko dobro uklopljena da se ni ne zna da je reklama.

Reklama izgleda ovako:

ugly-adsense

Izvješće slijedi nakon tjedan dana, stay tuned !

Edit: Nažalost, ništa od ove tehnike, nije urodilo plodom naime postignut je kontra efekt, pa se broj klikova smanjio. Izgleda da je blendanje reklama ipak najbolja opcija zasad.

U svakom slučaju, ako saznam za neku novu tehniku vezano uz Adsense, ili za nekakav način povećanja CPC-a ili CTR-a, to ću svakako isprobati ovdje na ovoj stranici i javiti vam rezultate.

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2013/01/ugly-adsense.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2013/01/ugly-adsense-150x150.jpgdrmrgoodTutorijali
Slučajno sam surfajući webom naletio na jednu tehniku za koju se tvrdi da će vam rapidno povećati AdSense zaradu. O čemu se radi ? Naime, osoba koja je ovo otkrila tvrdi da je sa ovom tehnikom povećala svoj CTR za duplo. Ja sam upravo napravio neke promjene u vezi toga, pa...