Sigurno ste do sada barem jednom u životu zaboravili svoju lozinku za logiranje u računalo. Pri vraćanju nisu vam pomogla security pitanja tako da ste vjerojatno morali napraviti reinstalaciju Windowsa.

Međutim, danas ću vam otkriti serviserski trik kako na vrlo jednostavan način možete promijeniti lozinku i ući u vaše računalo.

Potreban vam je USB ili DVD sa Windowsima 10. Kada ste PC podesili da se boota sa USB-a ili DVD-a odaberite jezik i regiju, kliknite na Next i na slijedećem ekranu kliknete dole lijevo na Repair your computer.

Nakon toga idete na Trubleshoot options i odaberete CMD.

Sada morate naći na kojem disku vam je instalacija Windowsa(ne mora biti C: u ovom slučaju). Znači napišete C: i stisnete enter. Nakon toga napišete dir i enter. Ako sada vidite Windows folder onda je on na C: disku. Ako ga nema, probajte napisati D: i enter.

Kada ste našli na kojem disku je instalacija Windowsa potrebno je da se lociramo unutar system 32 foldera. Napišete cd Windows/system32 i stisnete enter. Onda pišete slijedeće:

rename osk.exe osk.old

i zatim

rename cmd.exe osk.exe

win-10-pass-hack

Nakon ovoga resetirajte računalo i normalno bootajte sa HDD-a. Kada se pojavi login screen idete na accessibility options i kliknete na On Screen Keyboard. Umjesto tipkovnice otvoriti će vam se naredbeni redak(cmd).

Sada pišete slijedeće:

net user

Izlistati će vam se korisnička imena svih korisnika. Sada ukucajte net user [USERNAME] * i pitati će vas koji password želite, ukucajte ga i stisnite enter. Na ovaj način ste promijenili password za željenog korisnika. U slučaju da ovo ne upali napravit slijedeće:

Omogućite ugrađeni administratorski account na način da napišete slijedeće:

net user administrator /active:yes

Na ovaj način aktivirate skriveni administratorski account u Windowsima 10 sa kojim se možete logirati i promijeniti password za bilo kojeg korisnika.

Nakon pokretanja gore navedene naredbe prikazuje se novi upit za lozinku. Dodijeliti novu lozinku za račun. Zatvorite cmd i koristite novu lozinku za prijavu.

Eto toliko za danas.

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2019/03/win-10-pass-hack.pnghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2019/03/win-10-pass-hack-300x300.pngdrmrgoodDnevnik jednog servisera
Sigurno ste do sada barem jednom u životu zaboravili svoju lozinku za logiranje u računalo. Pri vraćanju nisu vam pomogla security pitanja tako da ste vjerojatno morali napraviti reinstalaciju Windowsa. Međutim, danas ću vam otkriti serviserski trik kako na vrlo jednostavan način možete promijeniti lozinku i ući u vaše računalo. Potreban...