Dobrodosli na moj blog!

Ovo je prvi post pod imenom SEO tajne, ali bit ce tu rijeci i o drugim stvarima, a ne samo o tome kako bit prvi u Googleu…

Sigurno vec znate da sa svojim blogom mozete i zaradit pokoju kunu, ali mozda ne znate kako?

Slijedite upute i eto para, samo da vas odmah upozorim, proces je dugotrajan i mukotrpan, pa ko zeli neka cita dalje a ko ne zeli nek ide surfat po netu.

 

Prvi uvjet je da imate stranicu(blog). Zatim, morate kao prvo bit originalni i ne prepisivat od drugih, jer to onda Google gleda kao sestrinsku stranicu i uopce vas ne uvrstava u svoje pretrage.

Drugo, morate odabrat dobar naziv bloga i dobre kljucne rijeci na stranici.

Trece, registrirajte se na Google Adsense ,  i cekajte da vam odobre suradnju s njima. Dok vam to ne odobre, ne mozete nista zaradit. Kad se to dogodi(obicno nakon 5-6 dana), mozete postavljat njihove reklame na svoj blog i zaradjivat novce. Adsense sam prikazuje reklame vezano za sadrzaj vase stranice, to se odvija automatski i ne mozete utjecat na to. Uglavnom, po kliku mozete dobit od 10 centi do recimo jednog dolara ($), ili eura ako ste odabrali tu valutu. Osobno nemam takvu enormnu zaradu kao neki, ali ima ljudi koji mjesecno imaju oko 10000-20000 posjeta na stranici i mlate pare ko ludi , recimo oko 50-60 eura dnevno, da dobro ste procitali, DNEVNO. Ali za to je potrebno jaaako puno truda, ulaganja, vremena i nos za takve stvari, tj, morate bit rodjeni za to. Ili imati puno srece. Ali recimo, moguce je uz malo truda i volje doci do toga da se zaradi oko 10-tak eura na dan, pa bi to onda bilo 300€ mjesecno, sto je sasvim solidno.

E kad ovo sve obavite, i ako budete imali nekih pitanja, slobodno pitajte preko kontakta (ili preko komentara), odgovaram uvijek.

U iducem postu cu objasnit jos neke detalje oko besplatne razmjene linkova,  i ostale finese SEO tehnike.


drmrgoodSve o SEO
Dobrodosli na moj blog! Ovo je prvi post pod imenom SEO tajne, ali bit ce tu rijeci i o drugim stvarima, a ne samo o tome kako bit prvi u Googleu… Sigurno vec znate da sa svojim blogom mozete i zaradit pokoju kunu, ali mozda ne znate kako? Slijedite upute i eto...