Nedavno me jedan frend pitao kako snimiti neku pjesmu sa internet radija. Posto nisam znao nista o ovome, krenuo sam u malo istrazivanje, Naravno da je moguce snimiti bilo koju pjesmu s Internet radio stanica, samo vam za to treba dodatni softver.

Jedan od boljih je Freecorder od tvrtke Applian Technologies.Jednostavan je, ima sve sto vam treba a sto je najbitnije besplatan je.

Nakon instalacije, u vasem browseru se pojavljuje slijedeci dodatak:

freecorder

Uz pomoc ove trakice u vasem browseru (Internet Explorer ili Firefox, ili pak nesto trece) , imate mogucnost skidanja videa sa Youtube, a takodjer imate i mogucnost snimanja u mp3 formatu bilo koje pjesme koju trenutno slusate.Samo stisnete dugme record i pjesma se snima. Vrlo jednostavno.

Mislim da je ovo odlicno, jer ako slusate radio na Internetu, ovo ce vam dobro doci kad cujete neku super stvar da ju snimite na vas hard disk.

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/freecorder.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/freecorder-150x85.jpgdrmrgoodRazno
Nedavno me jedan frend pitao kako snimiti neku pjesmu sa internet radija. Posto nisam znao nista o ovome, krenuo sam u malo istrazivanje, Naravno da je moguce snimiti bilo koju pjesmu s Internet radio stanica, samo vam za to treba dodatni softver. Jedan od boljih je Freecorder od tvrtke Applian...