Evo jos malo o torrentima: Nadam se da ste procitali sto sam pisao u postu Torrenti i skidanje filmova . Sada cu vam otkriti kako dobiti maksimalnu brzinu pri skidanju torrenta. Morate otici u Preferences utorrenta ili Podesenja na hrvatskom, i tamo kliknete na Advanced. Zatim odete na netmaxhalfopen i promijenite ga na 50. Kod mene je na 100, jer je ovo najnovija verzija utorrenta koja to vec ima promijenjeno od pocetka.
Slika:

utorrent

Ako slucajno imate Windowse XP, morate promijeniti i maximalan broj istovremenih konekcija u TCPIP.sys fajlu. To mozete napraviti na slijedecem linku, gdje skinete fajl pod imenom EvID4226Patch223d-en.zip . Raspakirajte ga i pokrenite, otvoriti ce se DOS prozor i automatski vam povecati broj konekcija sa 10 na 50. Nakon toga restartajte kompjuter.

Ako vam je u dnu utorrenta ikona koja je crvena ili zuta, znaci da vam port u vasem routeru nije forwardan. U utorrentu otidjite na Options, Preferences pa Connection, i tamo upisite broj porta (meni je recimo 55555). Sad se logirajte u vas router i tamo forwardajte taj port i to i  TCP i UDP port. Za instrukcije kako forwardat port na pojedinm routeru otidjite na link : www.portforward.com .
Nakon ovoga bi vam ikonica u dnu utorrenta trebala biti zelena, sto znaci da promet slobodno tece.
I jos jedna stvar, kada se torrent pocne skidat, obavezno smanjite upload na 2 ili 3 kbps, jer ce vam se tako povecat brzina skidanja. A kad ga skinete, ako cete dalje seedat, slobodno vratite upload na maximum.
Pozdrav i do citanja…

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/utorrentj.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/utorrentj-150x150.jpgdrmrgoodTutorijali
Evo jos malo o torrentima: Nadam se da ste procitali sto sam pisao u postu Torrenti i skidanje filmova . Sada cu vam otkriti kako dobiti maksimalnu brzinu pri skidanju torrenta. Morate otici u Preferences utorrenta ili Podesenja na hrvatskom, i tamo kliknete na Advanced. Zatim odete na netmaxhalfopen...