Posto mi je kompjuter dozivio strujni udar, morao sam promijeniti maticnu plocu.

Nadao sam se da cu proci bez reinstalacije Windowsa, ali ipak sam morao to napraviti. I skinem ja nakon instalacije Windows Live Essentials, instaliram izmedju ostaloga i Windows Live Mail.

I eto problema: Sve je u redu dok citate poruke, bilo inbox ili news. Ali cim krenete u pisanje poruke, nakon sto ste napisali jednu recenicu, pojavi se prozor na ekranu na kojem pise: Windows Live Mail has stopped working. I mozete jedino sitsnuti Close i zavoriti program.

Kako ovo rijesiti?

U Windows Live Mailu postoji bug kod Spell Checkera, dijela programa za provjeru pravopisa. Otvorite Windows LIve Mail, pritisnite tipku Alt da se pojavi menu na vrhu prozora, otidjite na Tools, pa na Spelling. Pod language odaberite US English, stisnite Apply i rijesili ste problem. Napomena : Ovaj problem mozete rijesiti jedino na ovaj nacin, tu reinstalacija ne pomaze jer ce Windows Live Mail opet odabrati Spell Check od hrvatskog jezika, i opet se dogadja ista greska.

Toliko za danas…

drmrgoodTutorijali
Posto mi je kompjuter dozivio strujni udar, morao sam promijeniti maticnu plocu. Nadao sam se da cu proci bez reinstalacije Windowsa, ali ipak sam morao to napraviti. I skinem ja nakon instalacije Windows Live Essentials, instaliram izmedju ostaloga i Windows Live Mail. I eto problema: Sve je u redu dok citate...