Kako instalirati Windowse XP na SATA hard disk?

Nedavno sam se i sam susreo s ovim problemom. Popravljao sam jedan laptop, na kojem su bili Windowsi XP, ali na njemu nije bilo antivirus programa. Laptop je bio pun virusa, i jedino rjesenje je bilo ponovno instalirati Windowse. Ali to nije proslo bez problema.

Krenuo sam u instalaciju, ali Windowsi su javili da ne mogu nastaviti sa instalacijom jer na racunalu ne postoji hard disk. Kako ne postoji, mislim si ja, kad su na njemu Windowsi? Kako rjesiti ovaj problem?

xp na sata

Pokusao sam SATA drivere staviti na USB, pa ucitati s njega, ali Windowsi ne podrzavaju ovako nesto, driveri se jedino mogu ucitati s floppy diskete.

Jedino rjesenje koje mi je palo na pamet bilo je da nabavim Windowse XP koji u sebi imaju ove drivere.

Znaci, ovo vam je najbezbolnije rjesenje ako zelite instalirati Windowse XP na SATA hard disk na laptopu.

Kada je instalacija krenula, sve je proslo u redu i Windowsi su se normalno instalirali na laptop.

Eto, jos jedan problem u vezi PC-a je rjesen !

Pozdrav i do citanja !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/xp-no-hard-disk.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/xp-no-hard-disk-150x145.jpgdrmrgoodTutorijali
Kako instalirati Windowse XP na SATA hard disk? Nedavno sam se i sam susreo s ovim problemom. Popravljao sam jedan laptop, na kojem su bili Windowsi XP, ali na njemu nije bilo antivirus programa. Laptop je bio pun virusa, i jedino rjesenje je bilo ponovno instalirati Windowse. Ali to nije...