Mnogi korisnici PC-a u današnje vrijeme imaju problema sa Youtubeom, koji se smrzava, šteka, ne radi kako treba, prekida i slično. Koji su razlozi tome?

1. osnovni razlog može biti to što je vaš web browser prekrcan raznim pluginovima i dodacima i ne može raditi kako treba.

2. slijedeći mogući razlog je taj da vam je nešto tokom korištenja ili instalacije vašeg web browsera pošlo krivo.

3. moguće je da je vaš PC jednostavno preslab da bi vrtio Youtube videa, od kojih je danas većina u 720p, a neki i u full HD rezoluciji. PC vam je možda bio dobar za Youtube pred 3-4 godine, ali više se ne može nositi sa zahtjevima i video standardima današnjice.

4. slijedeći mogući razlog je da vam nešto nije u redu sa Internet vezom, i zbog toga je prijenos podataka usporen.

Rješenje za problem 1. : deinstalirajte vaš web browser, i deinstalirajte Adobe Flash plugin. Nakon toga skinite najnoviju verziju browsera kao i Adobe Flash plugina, i instalirajte. Trebalo bi sve raditi normalno.

Rješenje za problem 2. :  Jednako kao i rješenje broj 1, znači sve deinstalirajte, skinite najnovije verzije i instalirajte ponovo.

Rješenje za problem 3. :  Kupnja novog računala ili nadogradnja postojećeg

Rješenje za problem broj 4. : Resetirajte vaš ADSL router i probajte da li je sada sve u redu. U slučaju da nije, nazovite vašeg internet providera i opišite problem.

Eto toliko za danas, čitamo se !

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/11/youtube-steka.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/11/youtube-steka-150x150.jpgdrmrgoodTutorijali
Mnogi korisnici PC-a u današnje vrijeme imaju problema sa Youtubeom, koji se smrzava, šteka, ne radi kako treba, prekida i slično. Koji su razlozi tome? 1. osnovni razlog može biti to što je vaš web browser prekrcan raznim pluginovima i dodacima i ne može raditi kako treba. 2. slijedeći mogući razlog...