Ne znam da li ste primijetili tu osobinu, ali za mene je to jedna od bitnijih razlika izmedju muskaraca i zena. Ako niste znali, zene imaju ladice u koje svrstavaju svaku osobu koja im udje u zivot. Pa tako, recimo, kod zena postoje slijedece kategorije (ladice):

zene i ladice

1. Poznanik – osoba koja sa zenom moze popit kavu u trajanju od 10 minuta, kad ta zena nema bas nista drugo pametnije za radit. Razgovor se svodi na vrijeme i aktualne vijesti.

2  Dobar poznanik – isto kao i gore, ali se moze produzit do pola sata

3. Prijatelj – osoba s kojom zena moze pricati o puno razlicitih tema, i s kojom se nalazi vise manje redovito, ono, bas prijatelj

4. Dobar prijatelj – osoba s kojom zena moze pricati o skoro svemu, izaci van, napit se, i tako to. S njim se redovito druzi i javi mu se  uvijek  kad ima neki problem.

5. Najbolji prijatelj – isto kao i dobar prijatelj, samo sta ce mu se zena i povjerit u vezi nekih intimnih problema, ako ju nesto muci i to, u  stvari bit ce puno puta rame za plakanje i zena ce ga ponekad iskoristavat ako on to dozvoli, ali picke nece dobit nikad. Najbolji prijatelji nekih zena se vrlo lako pretvaraju u cuddle bitch.

6. Potencijalni jebac – musko za kojeg zena misli da bi joj s njim seks bio fantastican, ali jos to nije uspjela izvest

7. Jebac – zna se…

8. Decko – i ova definicija je poznata

9. Fuck friend – dobar prijatelj s kojim se zena tu i tamo kresne, u nedostatku boljeg rjesenja

Evo, ja mislim da su to sve kategorije. Ako netko zna jos neku, neka napise.

Muskarci recimo, nemaju sve ovo gore navedeno. Imaju frendice (svaku od njih bi kresnuli, bez obzira sta oni tvrde da ne bi), poznanice, fuck friendice i cure.
Muskarcu je recimo nemoguce prijeci iz kategorije dobar prijatelj u kategoriju jebac, osim ako se zeni nesto ne okrene u glavi, a to se vrlo rijetko dogadja. Znam jednog decka kome je to uspjelo, ali on je iznimka koja potvrdjuje pravilo. Zene ovo svrstavanje u ladice vrse odmah pri upoznavanju, i odredjivanje u koju cete ladicu dogadja se u prvih 3 minute razgovora. Eto, toliko za danas, cekam komentare i nadam se da ce bit konstruktivni ;-)

https://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/zeneiladice.jpghttps://no1tutorials.net/wp-content/uploads/2012/01/zeneiladice-150x150.jpgdrmrgoodRazno
Ne znam da li ste primijetili tu osobinu, ali za mene je to jedna od bitnijih razlika izmedju muskaraca i zena. Ako niste znali, zene imaju ladice u koje svrstavaju svaku osobu koja im udje u zivot. Pa tako, recimo, kod zena postoje slijedece kategorije (ladice): 1. Poznanik – osoba...